19
shownieuws 25 May '12 16:05
Lady Gaga heeft lak aan moslims en christenen en past show niet aan
Lady Gaga is niet van plan haar show aan te passen aan de moslimfundamentalisten en christelijke conservatieven.
De 26-jarige zangeres, die maandag, dinsdag en donderdag in Singapore optreedt, zal zich niet inhouden tijdens de concerten, ook al zorgt dat voor annuleringen. Haar Born This Way Ball-toer zou volgens genoemde critici provocerend zijn en homoseksualiteit bevorderen. "Lady Gaga is niet provocerend om provocerend te zijn", verklaart Gaga's manager vrijdag in de Singaporese krant The Straits Times.

De popdiva heeft in Azië te kampen met veel weerstand. Zo protesteerden christelijke Filipijnse jongeren vorige week tegen de twee concerten van Gaga in Manilla en mochten er geen fans onder de 18 jaar naar de show in Zuid-Korea komen. De zangeres mag 3 juni in Indonesië, haar laatste concert van de Azië-toer, alleen optreden als zij zich inhoudt qua kleding en dans.

De hit Born This Way van Lady Gaga viert de emancipatie van homoseksuele mannen en vrouwen. De zangeres werd woensdag gespot in een Thaise club waar een show met 'ladyboys' werd gegeven. "Miljoenen mensen willen haar show zien en zij betaalt om onze show te zien", zei de manager van de club enthousiast tegen de Thaise krant Thairath.
© Novum
Deel dit bericht
lady gaga
moslims
christenen
19 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?