6
shownieuws 3 Jul '12 16:58
Fajah Lourens wil nooit meer samenwonen
Fajah Lourens is voor het eerst in haar leven vrijgezel en geniet daar volop van. Voorlopig zit de 31-jarige actrice en dj dan ook niet te wachten op een relatie.

Fajah Lourens is voor het eerst in haar leven vrijgezel en geniet daar volop van. Voorlopig zit de 31-jarige actrice en dj dan ook niet te wachten op een relatie. "Natuurlijk wil ik ooit weer liefde, maar samenwonen? Daar ben ik ontzettend van genezen", doet Fajah uit de doeken in Grazia.

"Ik stapte altijd van de ene relatie in de andere", reflecteert Fajah. "Ik dacht altijd dat het niet mijn schuld was, dat die mannen nou eenmaal altijd weer voor mijn neus stonden, maar nu weet ik dat ik het zelf deed." De actrice, die bekend werd dankzij Goede Tijden, Slechte Tijden, hunkerde altijd naar de aandacht van een man. "Dat heb ik nog, alleen haal ik die aandacht nu bij tien mannen."

Fajah beleeft naar eigen zeggen haar tweede jeugd. "En ik geniet er zo van. Ik ben een vreselijke flirt. Op de ping, op Skype, soms met jochies van 18. Ik heb even totaal geen zin om me te binden. Het geeft zo veel voldoening dat ik het alleen red."

Door single te blijven beschermt Fajah zichzelf. "Ik ben een beetje losgeslagen en moet mezelf in bescherming nemen. Ik ben best mannelijk in mijn gedrag op liefdesvlak. Ik heb geen geduld voor eindeloos versieren, ik kom meteen to the point. Ook ben ik snel uitgekeken op een man."

Ook voor haar kinderen, de 12-jarige Irem en de 4-jarige Shai, is het volgens Fajah goed dat ze vrijgezel is. "Gek genoeg vind ik mezelf een veel betere moeder nu ik single ben. Ik neem meer tijd voor Shai en Irem en ben minder met mezelf bezig. Ik ben ook meer ontspannen."

Deel dit bericht
fajah lourens
vrijgezel
6 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?