Jersey Shores Deena beboet voor dansen op straat
shownieuws
3
5 Jul '12 12:37
Deena Cortese is door een rechter op de vingers getikt.

De realityster, bekend van de MTV-serie Jersey Shore, moest eerder deze week ruim honderd dollar boete betalen omdat ze niet op de stoep liep.

"Het spijt me als ik problemen heb veroorzaakt", zei Cortese in de rechtszaal. De 25-jarige bekende dat ze de stoep niet gebruikte. Cortese werd aanvankelijk beschuldigd van wanordelijk gedrag, onder meer omdat ze het verkeer opgehouden zou hebben, maar daarvoor werd geen bewijs gevonden.

"Deena stond midden op straat", laat de advocaat van de realityster weten. "Het verkeer stond al stil vanwege zomerse files. Ze weet dat ze fout zat en heeft spijt van haar daden."

Cortese kreeg niet alleen van de rechter een standje, ook haar moeder gaf de 25-jarige een veeg uit de pan. "Hij wil je hier nooit meer zien", verwees Joann Cortese na afloop van de zitting naar de rechter. Toch kreeg Deena nog een knuffel van haar moeder en zeiden de dames dat ze van elkaar houden.

De castleden van Jersey Shore komen geregeld in aanraking met justitie. Zo waren Deena's collega's JWoww en Ronnie vorige maand betrokken bij een gevecht in een bar. Die zaak moet nog voorkomen. Ook Deena's goede vriendin Snooki is verschillende keren in de boeien geslagen.


© Novum
Deel dit bericht
deena cortese
3 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?