8
beauty 23 Nov '12 9:00
HOT! Maak kennis met Aussie Take the Heat
Droog en futloos haar door het eindeloos stijlen, föhnen of verven?
Yep, we krijgen er geen genoeg van terwijl we weten dat het superslecht is voor onze wilde dos. Ook de hijaabies onder ons herkennen dit maar al te goed! Zou dit merk de uitkomst bieden voor onze inmiddels uitgeleefde Marokkaanse hooikrulletjes? Daarom ben ik zo enthousiast over dit superpopulaire award-winnende merk Aussie! Can you take the heat?

Aussie uit Australië? Nou, bijna goed! Lang lang geleden, in 1979, bracht de Amerikaanse haargoeroe Tom Redmond een bezoek aan Australië. Daar raakte hij gefascineerd door authentieke kruiden en fruitsoorten als Blue Gum eucalyptusbladeren, munt balsem, schors van wilde kersenboom en jojoba zaadolie. Dit zijn dan ook de belangrijke ingrediënten in de producten van Aussie. Tom ziet direct dat deze bijzondere Australische producten een waardevolle betekenis voor het haar kunnen hebben. Hij vindt de uitdaging in het creëren van een product dat op bijna miraculeuze wijze beschadigd en futloos haar omtovert in een gezonde en glansrijke coupe. Mooie beloftes! Ik heb het voor je uitgeprobeerd! Lees verder en bekijk vooral de plaatjes!        De verpakking
Aussie lanceert nieuwe lijn in een vurige doos! Take the Heat. Deze 'hittebestendige' producten! Kijk mee:


De inhoud

Een superleuk keukenschort met de tekst “Protect me from heat, don’t ever protect me from being hot!”


Shampoo
Allereerst, de verpakking is simpel maar ziet er erg praktisch uit. De gebruiksaanwijzing staat op de achterkant en de opening is erg handig omdat je goed gedoseerd en hygiënisch het product kan gebruiken. Drukken, knijpen en voila! Begint goed! De geur! Het heeft heel wat weg van zoetige kauwgomballen zoals Bubblegum. Who doesn’t love that! Een heerlijke traktatie! Met een kleine hoeveelheid krijg je het product aan het schuimen door te masseren.

“De shampoo bevat Australische jojoba zaadolie die je lokken helpt beschermen tegen haarbreuken. Dankzij de Aussie Take the Heat Shampoo hoeft je haar niet langer te lijden onder de heat of styling. Hurray!”

Conditioner
Wat een moistering-boost! Deze conditioner maakte mijn droge haren minder futloos, maar juist glanzend en superzacht. De geur is wederom een heerlijke traktatie waar ik zeker aan kan wennen. Dit is momenteel mijn favoriete conditioner. Tip: Door het aan te brengen op nat haar zal het net wat beter intrekken.

“There’s more to life than hair but it’s a good place to start”
The Aussie Philosophy


3 Minute Miracle Treatment
De verpakking geeft in eerste instantie een onbekende indruk. Je ziet een gat maar hier is zeker over nagedacht. Het is een doseersysteem zonder knoppen en doppen maar simpel knijpen en je krijgt exact de gewilde hoeveelheid zonder te knoeien. Superhandig! Breng deze aan op nog nat haar en je merkt vrijwel meteen dat de substantie gelijk intrekt en je haar herstelt. Hierna dien je de intensieve conditioneer uit te spoelen na 3 minuten. Een absolute oppepper!  

“Je haar wordt weer as cool as a cucumber.”


Conclusie!
Wat een fijn product. De prijzen van de Aussie producten vallen mee. Een hoop goeds in een flesje waarvan je vrijwel direct de resultaten voelt en ziet. De verpakking is heel zuinig en gaat lang mee. Wat mij betreft maakt Aussie zijn beloftes waar in de breedste zin en is daarom erg geschikt voor curly hair want ik loop nu met gevoed en soepel haar waar weer energie in zit (onder mijn hoofddoek dan he). Wat wil je nog meer?! Ik ben fan! 

Ga jij deze lijn uitproberen? 
Deel dit bericht
haar
aussie
shampoo
8 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?