30
beauty
Acht vreemde beautytrucs die werken
Hangt er om één of andere reden meer mascara op je oog dan op je wimpers?
Of slaag je er nooit in om je nagels te lakken zonder dat het lijkt alsof een man ze gelakt heeft? Dan hebben wij enkele handige trucjes die van jou een instant make-up artieste maken.

1. Om mascaravlekken te voorkomen terwijl je mascara aanbrengt, leg je een plastic lepeltje op je ooglid. Een gek gezicht misschien, maar achteraf heb je wel geen geknoei meer.

2. Last van opgezwollen ogen? Leg dan stukjes aardappelschil op je ogen voor tien minuten. De aardappel verkoelt de ogen en vermindert het zwellen.

3. Cellulitis gespot op je billen? Gebruik dan koffieboontjes als bodyscrub. De cafeïne stimuleert de huidcellen én verwijdert dode huidcellen.

4. Toe aan een haarmasker? Open de koelkast en haal de mayonaise eruit. Smeer deze in je haar en laat het vervolgens 20 minuten intrekken. Voor extra glans zet je de warme föhn even op je haar.

5. Bubbelt je nagellak al tijdens het opdoen? Bewaar deze dan voortaan in de koelkast. Zo blijft je nagellak langer goed.

6. Nieuwe schoenen en bang voor blaren? Smeer dan een beetje vaseline op de plek waar je denkt blaren te krijgen. Zo schuurt de schoen minder langs je huid.

7. Vind jij nagellak verwijderen ook zo'n gedoe? Dep dan een watje in wat nagellakremover en vouw deze om je nagel heen. Laat het watje 30 seconden zitten en wrijf het watje van je nagel. De nagellak is er dan zo goed als af!

8. Nagellak opgedaan en heb je haast? Doe dan je net gelakte nagels in een kommetje koud water. Na drie minuten kan je veilig de deur uit.

Heb jij meer tips of tricks die je bijvoorbeeld vanuit Marokkaanse filosofie hebt meegekregen? Deel ze dan hieronder...
© Nieuwsblad
Deel dit bericht
vrouwen
tips
beauty
30 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?