1
fashion 8 Jan '13 15:04
Dutch Fashion Meets Marrakech staat voor de deur
De catwalk nadert… It’s Showtime!
Van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari 2013 staat het fabelachtige Marrakech volledig in het teken van Dutch Fashion Meets Marrakech (DFMM). Na verschillende castings is ondertussen bekend welke designers en modellen de Rode Stad zullen laten bruisen van de haute couture. Het programma en de locaties voor de verschillende activiteiten zijn bekend, dus de show kan beginnen.

Op vrijdag 8 februari zullen alle deelnemers een verdiepende en verfrissende masterclass volgen. De modellen krijgen een professionele catwalk training en de ontwerpers krijgen een masterclass met niemand minder dan Ronald Kolk. Na de masterclasses vieren modellen en ontwerpers samen de officiële preparty van DFMM met verschillende namen uit de modewereld en andere genodigden, op een exclusieve locatie in Marrakech.

Het feestje zal bol staan van speciale verrassingen, om het begin van DFMM geheel in stijl in te luiden. De dag erna is het showtime: gedurende de avond van zaterdag 9 februari zal Marrakech het betoverende middelpunt van de Nederlandse en de Marokkaanse haute couture zijn. De even warm als modern ingerichte Adam Park Hotel & Spa zal die zaterdagavond het decor vormen voor DFMM.

Na een uitgebreid diner voor onze VIP's zullen de modellen in een adembenemende ambiance de creaties van de ontwerpers aan beroemdheden, media, bloggers en andere geïnteresseerde laten zien. Na de spetterende modeshow, waarbij wij zorgen voor de muzikale omlijsting, zal blijken welk ontwerper er met het door DFMM samengestelde prijzenpakket vandoor gaat.

Na deze bekendmakingen, is het tijd om DFMM in stijl af te sluiten. DFMM-afterparty is toegankelijk voor alle bezoekers van de modeshow en vormt de perfecte gelegenheid om te netwerken in een feestelijke setting. Na deze bijzondere avond houdt het nog niet op, want de volgende dag is er nog meer te beleven. op zondag 10 februari, staat er voor alle deelnemers van DFMM een bijzondere tour op het programma.

Deze ontdekkingsreis voert de deelnemers langs enkele culturele mode-hotspots die Marrakech telt. Zo zal men ondermeer de beroemde Souks, de oude Medina en de Marjorelle-tuinen van Yves Saint Laurent bezoeken. Na deze inspiratie-boost is het tijd om terug te keren naar Nederland.

Natuurlijk is het voor iedereen mogelijk om dit spektakel in februari mee te maken, voor reserveringen kunt u een mail sturen naar info@dfmmshow.com. Voor meer uitgebreide informatie over dit topevenement kunt u onze website bezoeken www.dfmmshow.com.

DFMM is verder trots op samenwerkingspartner Moroccan National Tourist Office, de organisatie die voor de press tour zal zorgen.
Deel dit bericht
marokko
mode
marrakech
dfmm
show
1 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?