9
family 28 Jan '13 16:15
Vrouw verkiest katten boven haar man
Een katverslaafde vrouw is wel heel ver gegaan in haar liefde voor katten.
Het AD meldt dat de 67-jarige Marlene Howes 40 Perzische katten bezit en alles voor haar doet, maar dan ook echt alles. Maandelijks is de vrouw zo'n 800 euro kwijt aan de verzorging van de beesten. 'Ik geef het toe, ik ben een echte slaaf voor mijn katten, ik zou alles voor ze doen'. Toen haar man haar de ultimatum stelde waarin ze moest kiezen tussen hem en de katten koos de vrouw voor haar katten.

Howes fokt al 50 jaar echte raskatten en dat kost tijd: 'Alles wat ik doe, doe ik voor mijn katten. Ze krijgen de beste voeding, slapen in de zachtste bedden en zijn heer en meester over mijn huis, de tuin en de velden'.

Geërfde verslaving
Haar liefde voor de katten kreeg de vrouw er met de paplepel ingegoten omdat ook haar moeder actief was met het fokken van raskatten. De moeder van Howes stierf echter in 2004 en kort voor haar dood beloofde Marlene dat ze de erfenis zal gebruiken voor de verzorging van de katten. Zelfs haar huwelijk offerde ze op toen haar gefrustreerde man op tafel sloeg en de vrouw liet kiezen.

'Er is niets beters dan mijn Perzen. Ze hebben ieder een eigen persoonlijkheid', antwoordde ze.
Deel dit bericht
katten
marlene howes
katten
perzische kat
opmerkelijk
9 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?