Vrouwen opgelet: hieraan irriteert de man zich het meest


33
family
Het vrouwelijk zeuren is bij mannen vaak een irritatiepunt.
Mannen ergeren zich namelijk blauw aan een vriendin die te veel zeurt, terwijl dames er niet tegen kunnen als hun partner te lui is. Dat blijkt uit een recent onderzoek van datingsite Victoria Milan waaraan 2.106 leden hebben deelgenomen. Ruim 28 procent van de mannelijke respondenten knapt af op het gezeur van hun vrouw of vriendin.

Zo'n 13 procent geeft toe dat ze hun wederhelft na een tijdje niet meer aantrekkelijk vinden als ze te veel doordramt, terwijl een kleine tien procent zelfs moe wordt van al die heisa. Zo'n 8 procent van de mannen vindt dat hun vriendin te veel lichaamsbeharing heeft en 6 procent vindt ze te gierig. 5 procent klaagt dan weer dat hun vrouw of vriendin te afhankelijk is van haar ouders en 4 procent vindt haar gesnurk storend.

De vrouwelijke respondenten storen zich ook aan hun mannen. Maar liefs 19 procent vindt haar partner te lui. Zo'n 15 procent vindt hem te gierig, 13 procent zegt dat hij zeurt en 12 procent vindt dat hij te luid praat. Verder stoort 7 procent zich aan de slechte moppen van hun vriend.

Een kleine 4 procent stelt dat hij de deur moet sluiten als hij niet thuis is of op het toilet zit. En nog eens vier procent wil dat haar wederhelft zich vaker wast.

Wat is voor jou een echt irritatiepunt?
© Nieuwsblad
Deel dit bericht
relatie
irritatie
mannen
vrouwen
33 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?