4
family
Een babykamer hoeft niet duur te zijn
Wil je een babykamer maar heb je niet veel geld?
In dit artikel geven we een aantal handige tips hoe je voor weinig geld je babykamer heel leuk kunt inrichten.

1. Vraag familie, vrienden en kennissen
Het is altijd handig om aan familie, vrienden en kennissen te vragen of ze zelf nog leuke meubelen of accessoires hebben voor de babykamer. Het kan ook zijn dat zij weer mensen kennen die spullen hebben voor de babykamer. Het is dus altijd de moeite waard om dit even rond te vragen.

2. Knap tweedehands meubelen op
Kijk op Marktplaats, bij de Kringloop of op rommelmarkten voor leuke tweedehands meubelen voor de kinderkamer. Deze kun je altijd nog schuren en schilderen in een kleur naar wens.

3. Koop een complete budget babykamer
Er zijn ook complete nieuwe budget babykamers te koop voor een hele scherpe prijs. Je bent vaak sowieso goedkoper uit wanneer je een complete set koopt in plaats van allemaal losse meubelen.

4. Koop je spullen in de ‘gewone’ winkel
Je hoeft niet alle spullen voor de babykamer in een babyspeciaalzaak te kopen. Je kunt ook leuke lampen en accessoires in een ‘gewone’ winkel kopen. Denk aan doe-het-zelf of interieurwinkels zoals de IKEA. Dit kan je ook schelen in de kosten.

5. Laat het je man doen
Je kunt natuurlijk ook de meubels zelf van hout maken. Kijk op internet voor meubelen die je mooi vindt en koop alle benodigde spullen bij een doe-het-zelf zaak. Vervolgens mag je man, indien handig, zelf alles in elkaar knutselen.
© Vrouwenblog
Deel dit bericht
baby
babykamer
zwanger
bevallen
4 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?