52
family
Dit zoekt de Marokkaanse vrouw in een man
Het vinden van de ware liefde aan de hand van een eisenlijstje.
We kennen ze onderhand wel. Eisenlijstjes. Lijsten die zowel de man als de vrouw opstellen om hun zoektocht naar de liefde te versnellen. Deze beruchte lijstjes vallen niet bij iedereen in de smaak, omdat ze vaak te hoge eisen stellen aan een partner. Ook zijn velen het er niet mee eens dat zulke lijstjes veel uiterlijke kenmerken bevat. Het is algemeen bekend dat uiterlijk wel belangrijk is, maar niet het belangrijkste in de zoektocht naar de ware liefde.

Wat zijn voor de Marokkaanse vrouwen de eisen of voorwaarden waaraan een Marokkaanse man moet voldoen? Hieronder staan ze beschreven. Is het lijstje zo compleet of heeft het nog aanpassingen nodig? En natuurlijk nog belangrijker; hoe ziet jouw lijstje eruit? Yasmina.nl sorteerde ze van het minst belangrijke tot de belangrijkste wens.

10. Bezitten van een toekomstperspectief
Voor menig vrouw is het belangrijk dat een man een toekomstperspectief heeft. Een man die van te voren heeft uitgezocht en uitgestippeld wat hij in de toekomst het liefst wil bereiken. Kortom, een man die weet wat hij voor zichzelf en voor zijn toekomstige gezin graag zou willen.

9. Humor
Een relatie zonder humor, is als een boterham zonder beleg. Wij vrouwen vinden humor een belangrijke eis voor een goede relatie. Lachen, grapjes met elkaar kunnen maken en sarcasme kunnen een relatie tot bloei brengen en houden.

8. Acceptatie
Een van de dingen die elke Marokkaanse vrouw graag zou willen, is acceptatie door haar toekomstige partner. Acceptatie van hoe zij is en acceptatie van hoe zij in het leven staat.

7. Verantwoordelijkheid
Een man met verantwoordelijkheidsgevoel is voor elke vrouw een geruststelling. Een man die weet waar zijn prioriteiten liggen en die geen tijd verspilt aan onzinnige dingen. Voor een vrouw een van de belangrijkste eisen!

6. Geduld
Voor vrouwen is het belangrijk als een man geduld heeft. Met geduld bedoelt ze voornamelijk het rustig aanpakken van zaken. Wanneer het even mis gaat in een relatie, is het dus van groot belang dat de man (en de vrouw) geduld tonen, zodat ze tijd hebben om aan de problemen te werken.

5. Zorgzaam
Wie wil er nou niet een lieve en zorgzame man? Een man die bereid is om voor zijn vrouw te zorgen in voor- en tegenspoed. Een man met een goed hart die zijn vrouw zal behandelen als hoe hij zijn moeder behandelt.

4. Soulmate
Elkaar alleen maar hoeven aan te kijken en van elkaar weten wat er bedoeld wordt. Één blik, één aanraking en één gevoel. Het vinden van een soulmate staat dan ook hoog aangeschreven. Een partner die jou door en door begrijpt en aanvoelt.

3. Loyaal
Loyaliteit is toch wel een van de belangrijkste onderwerpen in een relatie. Vrouwen zien maar al te graag een man met loyaliteit. Een man die zijn vrouw en gezin op de eerste plek heeft staan en zijn vrienden, collega’s en kennissen op de tweede plek. En vooral: iemand die niet vreemd gaat.

2. Gelovig
Een Marokkaanse vrouw ziet het liefst een man die gelovig is. Een man met het geloof in zijn hart. Wat is er nou mooier dan in een verbintenis zitten waarin de partners elkaar in het geloof sterker kunnen maken.

1. Onvoorwaardelijke liefde
Unconditional love. Voor vrouwen is dit het allerbelangrijkste in hun zoektocht naar de ware liefde; het vinden van een partner die haar onvoorwaardelijke liefde kan schenken. Een partner die weet wat onvoorwaardelijk en liefde betekent en deze twee kan samensmelten tot één geheel.
Deel dit bericht
liefde
trouwen
eisen
huwelijk
52 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?