1
beauty
Tips voor het gebruik van je krultang
Het zal je maar gebeuren: je haar afbranden terwijl je tips geeft over haarverzorging.
Ha! Je hebt dit filmpje, dat met ruim 21 miljoen views uitgroeide tot een echte ‘Youtube hype’ vast al gezien. Het meisje dat met haar krultang een stuk haar afbrandt. Een nachtmerrie voor iedere vrouw! Velen vroegen zich af of dit wel mogelijk dus je hebt in ieder geval je antwoord.

Om dit te voorkomen heeft onze redactie een aantal tips op een rijtje gezet

1. Bescherming
Het belangrijkste is om je haar te beschermen tegen de hitte van een stijl- of krultang. Hier zijn verschillende crèmes, sprays en serums voor.

2. Het haar
Zoals je kunt zien in het filmpje heeft dit meisje heel fijn en geblondeerd haar. Het haar is daardoor heel zwak en dat is dan ook de oorzaak van alle ellende. De krultang was te heet en ze heeft deze te lang tegen het haar aangehouden.

Dus bij zwak haar kun je beter alle hitte producten vermijden. Mocht je haar totaal niet in model zitten, verkies dan de föhn boven de stijltang of krultang.

3. Niet dagelijks gebruiken
Geef je haar een break en gebruik daarom niet dagelijks de stijltang of krultang. Ondanks alle hitte beschermde producten, is het simpelweg niet goed voor je haar om deze dagelijks bloot te stellen aan de hitte.

4. Verzorg je haar goed
Mocht je regelmatig een tang gebruiken, verzorg je haar dan goed. Breng wekelijks een voedend masker aan en laat het een dag rusten. Spray wat haarlak en maak een mooie paardenstaart of knotje.
Deel dit bericht
tips
haar
verzorging
1 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?