17
fashion 21 Mar '13 14:31
Beyoncé nieuw gezicht van H&M
Beyoncé gaat aan de slag voor winkelketen H&M.
De zangeres is het gezicht van de zomercampagne van de Zweedse keten, maakte H&M donderdag bekend via Twitter. Beyoncé poseert niet alleen voor de billboards van de keten, ook heeft de zangeres zich bemoeid met de kleding die ze draagt. De foto's bij de campagne zijn eerder dit jaar op de Bahama's geschoten door het Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin, schrijft Vogue.

"Het was een mooie shoot op een tropisch eiland", vertelt Beyoncé in een verklaring over de fotoshoot. "Het was alsof ik een videoclip maakte in plaats van een commercial." De zangeres heeft naar eigen zeggen altijd een zwak gehad voor H&M. "Ik heb de focus op leuke, betaalbare kleding altijd leuk gevonden."

De kledingstukken waarmee Beyoncé zich heeft bemoeid draaien om de vier elementen. Onder meer bikini's en strandkleding, waarmee geld op wordt gehaald voor een goed doel, maken deel uit van de collectie. In de bijbehorende tv-commercial is een nieuw nummer van Beyoncé te horen, Standing on the Sun.

Ook op posters wordt verwezen naar Beyoncés muziek, de zangeres wordt geïntroduceerd als 'Beyoncé as Mrs. Carter in H&M'. Dat is een verwijzing naar de wereldtournee The Mrs. Carter Show die de zangeres volgende maand aftrapt. In het kader daarvan doet Beyoncé ook Nederland aan, op 21 en 22 april staat ze in de Ziggo Dome.
© Novum
Deel dit bericht
beyoncé
h&m
modeketen
kleding
winkels
17 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?