20
family 10 May '13 18:10
Hierom is verliefd zijn niet altijd even leuk
Verliefdheid is voor velen automatisch een fijn gevoel maar dat geldt niet voor iedereen.

Sommige vrouwen krijgen er behoorlijk veel stress bij. Nieuwsblad zocht het web af op zoek naar enkele redenen waardoor we die vlinders in de buik niet altijd appreciëren.

Het doet pijn
Als je verliefd bent maar je vlam voelt niet hetzelfde, dan ben je er vast het hart van in. Om maar te zwijgen over het feit dat je een tijdje geen emotionele films kan bekijken zonder een traan weg te pinken. Tip: probeer steeds je gevoelens te relativeren, op die manier kan je een eventuele afwijzing makkelijker verwerken.

Het kan duur zijn
Van een fijn etentje en een uniek verjaardagscadeau tot een bezoek aan de bioscoop: als je verliefd bent wil je zo veel mogelijk leuke dingen doen en de meeste uitstapjes zijn niet gratis. Tip: deel de kosten tijdens een date of maak een lijstje met een aantal budgetvriendelijke uitjes.

Het beperkt je vrijheid
Je kan nog afspreken met vrienden en vriendinnen, maar je partner wil je vast ook eens voor zichzelf hebben. Maar als je uitjes met vriendinnen verkiest boven een romantisch onderonsje, dan fladder je misschien liever nog wat rond.

Het kan je werk negatief beïnvloeden
Stel: je vlam heeft een week verlof en wil met je praten op Facebook. Het is goed mogelijk dat je je werk laat liggen en je helemaal opgaat in de chatsessies. Dat kan ertoe leiden dat je baas klachten heeft over je werktempo en je meer stress ervaart op kantoor.

© Nieuwsblad
Deel dit bericht
verliefd
huwelijk
relatie
vlinders
20 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?