67
family
Mannen en hun onzekerheid
Te dik, te dun, te klein of te groot. Vrouwen zijn nogal onzeker over hun uiterlijk.
Een vrouw kijkt gemiddeld 5 keer per dag in de spiegel om te zien of alles nog goed zit. Niet alleen vrouwen zijn onzeker over zowel hun uiterlijk als over hun innerlijk. Mannen zijn net zo onzeker als vrouwen. Ook zij balen als hun haar niet goed zit of als een kleine (of grote) vetrol te zien is. Over de onderstaande punten zijn mannen het meest onzeker.

Uiterlijk
Mannen zijn het meest bang om niet meer in de smaak te vallen bij hun partner of bij de vrouwen. Wanneer zij de veertig naderen, beginnen ze last te krijgen van haaruitval en vet waar het eerst niet zat. Ook mannen kijken vaak in de spiegel en zien veel onzuiverheden.

Het krijgen van een buikje en een kale plek op de hoofd zijn de voornaamste zaken waar een man toch wel onzekere gevoelens van krijgt.

Onafhankelijke partner
Voor sommige mannen is er niets ergers dan een partner die volledig onafhankelijk is. Vrouwen die financieel sterk staan en een eigen sociale leven hebben, kunnen ervoor zorgen dat de heren twijfelen aan hun mannelijkheid. Hierdoor krijgen mannen het gevoel dat ze onnodig zijn en worden ze onzekerheid over hun beoogde leidersrol binnen het gezin.

Het enige verschil tussen man en vrouw is het feit dat de vrouwen er over praten. Wanneer een man onzeker is, laat hij dit vaak niet blijken. Het is dus van belang als vrouw om een man het gevoel te geven dat hij er best mag wezen. Af en toe complimentje over zijn figuur of een aai over zijn bol zal een man al veel goed doen!
Deel dit bericht
man
vrouw
huwelijk
onzeker
67 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?