18
fashion 31 May '13 18:33
Beyonce boos op winkelketen H&M om wegwerken rondingen
De nieuwe H&M zomercollectie zal je vast niet ontgaan zijn.
Zangeres Beyonce is het nieuwe gezicht van de zomercollectie bij H&M. Stralend liet zij de nieuwe collectie zien, van jurkjes tot aan bikini's, Beyonce poseerde vol trots. Maar er dreigt een breuk te ontstaan. Het Zweedse modeketen H&M heeft namelijk de opdracht gekregen om de digitale, bewerkte foto’s van Beyoncé in bikini's te verwijderen. De zangeres is woedend omdat haar rondingen zouden zijn weggewerkt.

Ze wil enkel dat de natuurlijke beelden op de posters komen te staan. Daarnaast ontdekte ze dat de foto’s voor de bewuste bikinicampagne aangepast werden met photoshop zodat het allemaal slanker zou lijken. De diva was zo kwaad dat ze niet akkoord ging. De beelden werden niet vrijgegeven en zodoende moest H&M de originele foto's gebruiken.

Een woordvoeder van de modeketen liet weten dat er discussies zijn geweest over de foto's en dat nu overal de onbewerkte versies hangen. Naast de Amerikaanse zangeres, gingen ook andere celebrities de strijd aan tegen het gebruik van photoshop in vrouwenbladen en reclameadvertenties.

Zo werd Kim Kardashians op de cover van Life & Style 'gewoon' met haar natuurlijke rondingen geplaatst en poseerderde Monica Bellucci in het modemagazine Elle.
Deel dit bericht
mode
h&m
beyoncé
zomer
18 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?