37
family 31 May '13 20:09
Een man heeft slechts 4 minuten nodig om je hart te veroveren
Stiekem een knipoogje hier of simpelweg een praatje daar.
Voor mannen dé manier om een leuke meid aan te spreken, je zult als een blok voor hem vallen (denkt hij). Onderzoekers aan de universiteit van Stanford in de Verenigde Staten menen dat een gesprek van slechts 4 minuten een hechte band kan scheppen tussen twee personen, aldus Nieuwsblad. Er werden ruim duizend speeddates van ongeveer 4 minuten geanalyseerd. Daaruit is gebleken dat de klik tussen de man en vrouw al gauw te vinden was.

In die korte tijd ontstaat er namelijk een sterke connectie, die je doet beseffen of voelen dat deze partner een goede match zal zijn. Vaak zie je ook dat mannen en vrouwen anders gaan praten als het goed zit. Mannen gaan vaker lachen, terwijl de vrouwen de toonhoogte van hun stem veranderen. Daarnaast toonde het onderzoek aan dat vrouwen veel meer interesse hebben in een vervolg date, als mannen gedurende vier minuten betrokken zijn bij het gesprek en haar hobby’s in kaart brengen.

Voor vrouwen die weinig tot geen gesprekstof hebben zit een romantisch vervolg date er niet in. Socioloog Dan McFarland verklaarde aan ABC News, dat wij allemaal wel eens iemand hebben ontmoet die we heel aantrekkelijk vonden, tot dat hij of zij begon te praten.

'Tijdens een date hebben dames, die meestal kieskeuriger zijn dan mannen, het heft in handen. Zij beslissen wat er al dan niet gebeurt. Het is dus een goed idee om tijdens een date te praten over de ‘machtigste’ persoon om verbondenheid te creëren', aldus McFarland.
Deel dit bericht
liefde
trouwen
relatie
verliefd
37 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?