4
family
De perfecte man online vinden?
Tegenwoordig gebruiken veel vrouwen lijsten om de ideale partner te vinden.
Uit een eerder onderzoek bleek al dat relaties die via datingssites ontstaan, een gelukkiger huwelijk hebben dan mensen die elkaar in het echte leven tegenkomen. De Britse relatie expert Tracey Cox denkt echter niet dat je ooit de perfecte man via het internet zult vinden, zo meldde de Telegraaf. Online daten is helemaal van deze tijd en gaat zeer gemakkelijk. Je hoeft je simpelweg alleen aan te melden en je profiel aanvullen met hele lijsten. Het is tijdbesparend en het systeem leert ons dat je de perfecte man zult vinden.

Maar is dit waar? De voornaamste reden waarom je volgens de relatie-expert nooit de perfecte man online zult vinden is dat we teveel met het zogenaamde ‘boodschappenlijstje' werken. We sommen graag de eigenschappen op die we bij een man willen zien. De man met alle ingrediënten bestaat echter niet, al willen vrouwen dat wel geloven. Volgens de relatie expert moeten we reëel blijven want online daten is zeker niet nutteloos.

Het is een effectieve en succesvolle manier om een partner te ontmoeten. Wees wel realistisch want hoe mee eisen je hebt, des te minder potentiële mannen er overblijven.
Deel dit bericht
online daten
liefde
relatie
tracey cox
huwelijk
4 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?