0
fashion
Shopdilemma? Neem mama mee voor eerlijkst advies
We hebben allemaal wel dingen waar we tegenaan lopen als we gaan shoppen.
De juiste kleding bij elkaar zoeken is niet het probleem maar eenmaal in de paskamer slaat de twijfel vaak toe. Past het, staat het, te lang, te kort of te strak? Zie ik er niet dik uit? Allerlei vragen waar je van mama zeker een eerlijk antwoord kunt verwachten, zo meldt HLN. Uit een enquête onder Britse vrouwen bleek dat moeders het eerlijkste shopadvies geven. Ruim 70 procent van de 2.000 ondervraagde vrouwen gaf aan dat hun moeder tijdens het passen zou zeggen of een outfit goed of een absolute no-go is. Volgens vrouwen zijn echtgenoten of vrienden de ergste shoppartners.

Meer dan helft van de geïnterviewde vrouwen zegt zeker te weten dat hun partner weleens loog over een potentiële aankoop, puur om snel weeg te zijn. Hoewel de oprechtheid van onze moeders de nodige waardering krijgt zien de meeste vrouwen hun beste vrienden als populairst gezelschap tijdens het winkelen. Het feit dat het risico op een discussie bij hen het kleinst is heeft hier ongetwijfeld iets mee te maken.

Donna Watson, woordvoerster van het Londense shoppingcenter The Chimes, die de enquête uitvoerde, hecht tijdens het shoppen veel waarde aan het advies van haar moeder. Het ziet ernaar uit dat de meeste vrouwen hier hetzelfde over denken, aldus Watson.

Met wie ga jij het liefst winkelen?
Deel dit bericht
shoppen
vrouwen
donna watson
moeder
0 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?