Moeders zoeken online naar perfecte vrouw voor zoon
family
13
18 Jun '13 19:15
Er is opnieuw een nieuw soort online datingbureau in het leven geroepen.
Ditmaal heeft de bedenker een online bureau voor moeders in het leven geroepen. Veel mannen hebben moeite met het vinden van de juiste partner die voldoet aan de wensen van hun mama. Tegelijkertijd zijn er een hoop moeders die niet kunnen wachten totdat hun zoon trouwt, zo meldt HLN. In Amerika kwamen ze met een oplossing, namelijk datingssites waarop moeders op zoek gaan naar de ideale partner voor hun kind en natuurlijk de ideale schoondochter voor zichzelf.

'Het is bijna alsof je het online daten uitbesteedt aan je mama', vertelt Kevin Leland van TheJMom.com aan de New York Times. De joodse datingsite is met ruim 5.000 geregistreerde leden, een van de populairste plekken waar moeders hun kinderen koppelen.

In 2010 werd de site door Brad en Danielle Weisberg opgericht. Ze deden dat nadat hun eigen moeder de online keuzes van Brad beoordeelde. Binnen mum van tijd had ze een lijstje opgesteld van mogelijke kandidaten. Daarnaast maakte ze zelf ook een nieuw profiel, waarmee ze haar zoon aanprees.
 
En jawel, de actie van zijn moeder bracht succes. Brad heeft namelijk nog steeds een relatie met een vrouw die zijn moeder voor hem uitkoos. "Natuurlijk was dat mijn eigen beslissing, maar ik hecht ook veel waarde aan de mening van mijn moeder", aldus Brad.

Surfen op de website is gratis, contact maken met andere gebruikers kost rond de 60 euro.
Deel dit bericht
online daten
mama
trouwen
brad weisberg
danielle weisberg
13 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?