15
beauty
Vijf tips voor een weelderige haardos
Gezond, vol haar met volle lokken blijven altijd geliefd bij vrouwen.
Dames die denken dat pruiken en extensions de enige manier zijn om hun coupe te redden, kunnen maar beter eerst even deze tips uitproberen, samengesteld door Nieuwsblad.

Golvend haar
De makkelijkste en snelste manier om meer volume te bekomen is door je haar te krullen. Een krultang kan fijne lokken beschadigen, dus probeer eerst om golvend haar te creëren door enkele strengen rond je vinger te draaien.

Kleur
Bij dames met donker haar is de hoofdhuid sneller zichtbaar. Je hoeft niet meteen in een blondine te transformeren, maar highlights op je kruin kunnen al een groot verschil maken. Zo zal je kapsel meer diepte krijgen en lichter haar maakt het makkelijker om beginnende kaalheid te verdoezelen.

Naar de kapper
Wie last heeft van dunner wordend haar mag niet te veel tijd laten tussen twee kappersbeurten. Haar dat een hele tijd niet werd geknipt heeft namelijk de neiging om er wat futloos bij te hangen. Vraag je kapper om een coupe die voor extra volume zorgt: denk maar aan een kapsel met veel laagjes.

Pony
Als je lokken vooral achteraan dunner worden, dan is een pony een goede keuze. Die zal er voor zorgen dat je coupe er meteen voller uitziet.

Volumespray
Ook stylingproducten kunnen een grote hulp zijn in de strijd tegen futloze lokken. De spray van Nivea kost slechts 4,27 euro en zorgt naast een zachte verzorging ook voor extra volume.
© Nieuwsblad
Deel dit bericht
haar
volume
kapper
tips
15 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?