To stud or not to stud?


2
fashion 29 Aug '13 16:15
Een trend die we al een tijdje voorbij zien komen en geliefd bij veel vrouwen zijn studs.
Broeken, t-shirts, tassen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is bewerkt met studs. Voor sommigen is het woord ‘stud’ misschien nieuw, maar wanneer je het ziet weet je gelijk waar wij het over hebben! Juist.. studs zijn die leuke metalen of plastic plakkertjes die je tegen komt op kleding, schoenen en accessoires. Deze mooie plakkertjes komen ook in allerlei vormen voor, van rond tot vierkant, tot spikes en sterretjes, niets is te gek.

Op het internet valt veel te vinden over studs, er zijn genoeg youtube filmpjes met DIY’ers voor deze trendy items. Maar natuurlijk kun je studded items ook gewoon in de winkel kopen. Omdat de zomer bijna ten einde is, zijn we alvast gaan kijken naar de trends in het najaar. En ja hoor, de studs zijn nog niet weg te slaan uit de winkels! Naast de studs is het ook helemaal cool om zoveel mogelijke laagjes met elkaar te combineren.

Met de studs en laagjes in onze gedachten zijn wij op zoek gegaan naar de perfecte najaarsoutfits voor jullie! Want zo is er voor iedereen wel de perfecte “studded item”. Dit najaar loop jij er studded and fabulous bij! De outfits zijn door Stylight uitgekozen.

Heb jij al een kledingstuk met studs?
Deel dit bericht
stylight
studs
kleding
mode
2 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?