0
fashion 17 Oct '13 16:44
De populairste modekleuren van dit najaar
Deze herfst en winter is het kleurenpalet eigenlijk een mix van alles. Stylight stelde een lijst samen met de mooiste kleuren.
Zwart keert elk jaar terug in de schappen. Deze kleur (eigenlijk geen kleur te noemen) is eindeloos te combineren en staat bijna iedereen. Maar in de koude dagen van 2013 en 2014 zal je ook andere kleuren tegenkomen. Een kleur die je veel tegenkomt in de herfstcollecties is Emerald. Een mooie diepe groene kleur die menig vrouw complimenteert. Draag een jurk met deze mooie en intense groene kleur of maak je outfit af met Emerald accessoires. Deze kleur is het beste te combineren met lichte of juist donkere basiskleur, zoals wit, zwart of donkerblauw.

Een andere stralende en opvallende kleur is ‘Mykonos blue’. Een intense blauwe kleur die je steeds vaker ziet in de zomer collecties en nu ook in de najaar collecties. Ook deze kleur is erg leuk om te gebruiken in je afstijlen. Denk aan een Mykonos blauwe tas of sjaal. Maar je kunt ook geheel gehuld gaan in deze mooie blauwe kleur, zoals de stijlvolle Maxima deed tijdens de kroning van Koning Willem-Alexander.

Een kleur die eigenlijk elk jaar weer terug komt is goud. Deze kleur zie je vooral terug in accessoires, zoals oorbellen, armbanden of ringen. Deze winter gaat de gold rush verder dan accessoires. Een gouden broek, een gouden jurkje of colbertje is dit seizoen helemaal hot. Goud is eigenlijk bijna met elke kleur te combineren! Om je outfit subtiel te houden kan je gaan voor zwart of bruin, maar ook een donkerrode kleur staat erg goed bij goud.

Een andere echte najaar kleur is bordeaux rood. Deze subtiele en donkere kleur geeft je direct een chique en tijdloze uitstraling en is gemakkelijk te combineren met andere herfsttinten zoals zwart, bruin of goud. Vindt je bordeaux rood iets te donker en wil je iets meer pit? Dan kan je altijd voor wijn rood gaan; een iets fellere en heldere variant van bordeaux rood.

Bijna alle kleuren zijn goed te combineren met basiskleuren als zwart, bruin, grijs of donkerblauw, maar deze herfsttinten zijn vaak ook goed te combineren met andere felle kleuren. Combineer er deze herfst en winter op los, niets moet en veel mag.

Onderstaande outfits zijn door Stylight.nl bij elkaar gekozen.
Deel dit bericht
mode
herfst
kleuren
0 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?