0
family
Daarom ben je 's ochtends direct boos op je partner
Word je soms wakker en ben je meteen boos op je partner? Dan heb je wellicht over hem gedroomd en zag je hem iets doen dat je heeft gekwetst.
Dat blijkt uit een Britse enquête waaraan 2.000 mensen hebben deelgenomen. Hotelketen Premier Inn polste naar de dromen van hun gasten en ontdekten dat meer dan de helft van de vrouwen al eens kwaad wakker is geworden omdat hun partner in hun droom een affaire had. Maar niet enkel geliefden worden ‘s ochtends soms geconfronteerd met een boze partner.

Uit de rondvraag blijkt namelijk dat een 1 op de 20 mensen gepikeerd reageert op de werkvloer als ze de nacht ervoor een slechte droomden (lees: ontslagen worden) over hun baas. ‘Deze resultaten bewijzen dat onze dromen een grote impact hebben op ons humeur de volgende ochtend’, zegt een woordvoerster van de hotelketen in The Daily Mail. ‘Je doet er goed aan om dat slechte gevoel zo snel mogelijk van je af te schudden en het beste uit je dag te halen.’

Extra tips
Mensen die veel stress ervaren dromen vaker. Een beetje meer ontspanning kan geen kwaad. En blijf je dromen over het ontrouw van je partner of ben je bang voor slechte feedback op professioneel vlak? Praat dan even met de persoon in kwestie, zo voorkom je dat jouw (irreële) zorgen je blijven achtervolgen in dromenland.
© Nieuwsblad
Deel dit bericht
stress
dromen
partner
boos
premier inn
0 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?