15
beauty
De bijzondere werking van cactusvijgolie
Cactusvijgolie, niet te verwarren met cactusolie, is zonder twijfel het platina op het gebied van schoonheid. Deze extreem schaarse en moeilijk verkrijgbare natuurlijke anti-aging olie neemt de wereld over met zijn betoverende werking.
Het verzorgende effect
Pure koudgeperste cactusvijgolie (Engels prickly pear) heeft een ongekend hoog percentage Delta tocoferol (Vitamine E). Deze speciale olie is een extreme natuurlijke antioxidant die de weerstand opbouwt tegen vrije radicalen waardoor vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen. Het direct op de huid aanbrengen van de cactusvijgolie is een effectieve manier om de concentratie van vitamine E in de huidcellen te verhogen.

- Cactusvijgolie vermindert rimpels  
- Cactusvijgolie verstevigd de huid  
- Cactusvijgolie voorkomt vroegtijdige huidveroudering

Cactusvijgolie kun je daarbij gebruiken als oogserum, dag & nacht product en body-olie voor de huid

Oogserum
Cactusvijgolie is een natuurlijk anti-aging product en is zeer geschikt als oogserum. Bij regelmatig gebruik vervaagt cactusvijgolie de donkere randen onder en rondom de ogen.

Dag en nacht
Cactusvijgolie kan gebruikt worden als dag en nacht product en is zeer zuinig in gebruik. De heerlijk naar oranjebloesem ruikende olie voelt niet vet aan en slechts een paar druppels zijn voldoende voor je gezicht en hals.

Bodylotion
De cactusvijgolie dringt makkelijk door in je huid waardoor je slechts een paar druppels per lichaamsdeel hoeft te gebruiken. Breng de cactusvijgolie ’s morgens en ’s avonds aan op lichaam en handen voor een goed resultaat.

Ook goed voor
Cactusvijgolie is een uitstekend remedie voor acne, littekens en andere vormen van vlekken op de huid.

Deel dit bericht
gezondheid
huid
schoonheid
cactusvijgolie
15 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?