8
beauty 10 Feb '14 19:05
Michelle Obama geeft schoonheidstips
In gesprek met VROUW geeft Michelle Obama wat schoonheidstips. Michelle is onlangs 50 jaar geworden en ziet er nog geweldig uit.
Sporten
Schoonheid gaat gepaard met gezondheid. Michelle Obama is een echte sporter. Samen met haar man Barack begint zij iedere dag met een stevige work-out. Naast de vele meters op de loopband is Michelle ook dol op armoefeningen, zij houdt van de directe resultaten die zichtbaar worden. Hardlopen en fietsen zijn andere work-outs waar the fist lady niet vies van is. 

Ook yoga ontbreekt sinds kort niet in haar zoektocht naar het behouden van haar schoonheid. Als ze op reis is neemt zij gewoonweg een springtouw mee om in vorm te blijven.

Eten
Michelle houdt zich niet al te obsessief bezig met wat ze eet. Een controle naar het aantal calorieën zal waarschijnlijk uitgevoerd worden door de geheime dienst. Zo kan Obama de verleiding van Franse frietjes moeilijk weerstaan en zou ze niet gelukkig zijn als ze haar eigen gerechten niet uit mag kiezen. 

Traditioneel is de moeder van twee probeert ondanks de drukke familieschema iedere avond samen met het gezin te eten. 

Gezichtsverzorging
Het geheim achter het gladde gezicht van Michelle is heel simpel: verzorging. Na het dagelijks insmeren van haar gezicht met reinigingsgel brengt zij verder alleen crème op. Geen orthodoxe of technologische ontwikkelingen aan de kant van Michelle dus. Een cosmetische ingreep sluit zij echter niet compleet uit. Maar voor nu moet ze daar niet aan denken. En terecht! 

Me-time
Als moeder van twee, vrouw van de president en haar eigen zaken ligt er veel druk op Michelle. Daarom zorgt zij er voor dat ze altijd een gaatje vrijmaakt voor haar zelf. Volgens mevrouw Obama is het belangrijk dat je dingen doet, die je gelukkig maken en houden. Dit zorgt voor beter leefomgeving voor haar zelf, maar ook voor haar man en kinderen. 
Deel dit bericht
michelle obama
schoonheidstips
vrouw
8 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?