73
fashion 20 Feb '14 16:14
Maak kennis met Kenza Zouiten: Marokkaans topmodel en fashionista
Kenza Zouiten is dochter van een Marokkaanse man en Zweedse moeder. De combinatie zorgt voor een Europees-Arabische look.
Op 6-jarig leeftijd vertrekt Kenza Zouiten samen met haar familie van Marokko naar Zweden. Al snel volgde een indrukwekkende carrière voor de vrouw. In 2006 zette Kenza haar eigen blog op. Haar blog is internationaal een van de aanvoerders en is miljoenen keren bezocht door mensen over de hele wereld. De nog jonge Kenza heeft nu al een indrukwekkend erelijst opgebouwd. Na het model staan voor Guldfynd, Ur & Penn haalde het model de cover van onder meer tijdschriften Veckorevyn, Frida, Café magazine, Bubbleroom Magazine en Solo.

Haar blog viel ook meermaals in de prijzen. In 2008 won ze tijdens de Veckorevyns Blog Awards de titels “Best blog of the year” en “Personal blog of the year”. In 2009 won ze de “Fashion blog of the year” van de Aftonbladet dagblad. Tijdens de Bloglovin Awards 2012 in New York won ze de titel van “Best international blog”. Dat terwijl ze pas 22 jaar oud is.

Volgens MoroccoWorldNews doet de Marokkaanse het financieel ook voortreffelijk. Haar blog bracht haar in 2011 liefst 2.5 miljoen Zweedse Kroon op, omgerekend ruim 280.000 euro. Kenza is op dit moment actief als model voor Elite Model Management in Parijs. Naast haar schoonheid en modegevoel beschikt de Marokkaanse ook over danstalent. Dit jaar zal ze deel nemen aan de Zweedse televisieshow Let’s Dance. 
Deel dit bericht
kenza zouiten
marokko
mode
topmodel
73 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?