0
fashion 14 Apr '14 14:52
H&M gaat weer kleding maken met beroemde ontwerper
H&M en de Amerikaanse ontwerper Alexander Wang slaan de handen ineen.
De collectie van Wang, die bestaat uit kleding en accessoires voor dames en heren, ligt vanaf 6 november in ongeveer 250 winkels wereldwijd. De kleding is ook online verkrijgbaar. "Ik voel me bevoorrecht deel uit te maken van H&M's designersamenwerkingen", zegt de 30-jarige Wang in een verklaring. "Het team van H&M staat heel erg open voor het verleggen van grenzen en het ontwikkelen van een platform voor creativiteit, wat de samenwerking spannend en leuk maakt. 

Dankzij deze samenwerking kan nu een breder publiek kennismaken met het Alexander Wang-merk en de Alexander Wang-lifestyle." Ook Margareta van den Bosch, creatief adviseur bij H&M, is verheugd over de samenwerking.

"Alexander Wang is vandaag de dag een van de belangrijkste stemmen binnen de mode. Hij begrijpt precies wat mensen willen dragen en zijn energie en passie zijn aanstekelijk. Ik vind het geweldig dat we dit jaar met hem samenwerken." H&M werkte in het verleden al met verschillende ontwerpers samen, onder wie Karl Lagerfeld, Viktor & Rolf en Isabel Marant. 
© Novum
Deel dit bericht
h&m
alexander wang
mode
kleding
shoppen
0 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?