Nagellak trends voor de zomer
beauty
1
12 May '14 15:42
De zomer komt eraan en zoals gewoonlijk horen daar de nieuwste trends bij.
De top trends voor 2014? Neutrale kleuren en zwarte nagellak. Ook kleurtjes als rood, fuchsia en oranje blijven in de mode. De vormen? Soft squared elegant of lang en amandelvormig à la Lana del Rey.

Nude nagels
Niet zo een fan van felgekleurde nagels? Kies dan voor nude. Hou het dan wel doorzichtig zodat het witte maantje van je nagels nog te zien is.

Roomijstinten
Zachte pastels doen het deze zomer heel goed. Denk aan baby roze, mintgroen, vanille geel en baby blauw. Zolang het roomijskleurtjes zijn! Kies voor een matte nagellak voor het beste resultaat.

Felrood en sappig oranje
Kleur raakt niet uit de mode en blijft daarom altijd in. De ‘colour blocking’ met felle kleuren van een paar zomers terug is inmiddels overgewaaid, maar felrood, fuchsia roze en sappig oranje blijven zelfs nu nog echte toppers.

Black is back!
Chanel koos ervoor en daarom is zwarte nagellak weer helemaal terug in beeld. Op de catwalk van Giorgio Armani zagen we ook donkere nagellak en hij koos daarbij zwart-paars met hoogglans.

Wees creatief
Je kunt er voor kiezen om je nagels klassiek zwart te lakken, maar je kunt ook met zwarte accenten spelen. Wees creatief! Combineer de neutrale nagellak kleuren maar eens met een zwart maantje in plaats van het het gebruikelijke witte maantje en je hebt de nieuwst ‘French manicure’ trend.

De vorm
Als het om je nagels gaan, gaat het niet alleen om de kleur maar ook om de vorm. Voor de vorm van je nagels heb je deze zomer keuze tussen twee trends. De eerste is de ‘soft square elegance.’ Deze stijl is heel populair en de nagels zijn niet langer dan de vingertop. Ook hebben ze een vrij rechte vorm. 

De tweede zijn de superlange nagels met een zwoele amandelvorm. Deze stijl doet denken aan de jaren ’70 en is weer helemaal terug in de mode dankzij trendsetter Lana del Rey.


Welke kleur nagellak is jouw favoriet?
Deel dit bericht
zomer
trends
nagellak
lana del rey
chanel
roomijstinten
1 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?