2
beauty
Zo droogt je nagellak het snelst
Lak jij je nagels ook weleens op het laatste moment?
Net wanneer je eigenlijk de deur uit moet, besluit je ze toch nog even te lakken. Dit pakt niet altijd even goed uit. In alle haast loop je naar buiten en graai je in je tas of zakken. Je nagellak moet het bekopen: het ziet er niet meer uit.

Hier zijn een aantal eenvoudige manieren om ze supersnel droog te krijgen terwijl je nagels er nog steeds goed uit zien.

Drogen met koud water:
1. Vul de gootsteen of een schaal met koud water, genoeg om je nagels helemaal in onder te dompelen. Doe er ijsklontjes bij.
2. Lak je nagels. Probeer ze zo goed en netjes mogelijk te lakken. Laat je vingertoppen/handen zachtjes in het water zakken.
3. Hou ze ongeveer 3 minuten in het water. Het zal koud zijn, maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden, toch? Hoe kouder het water, hoe sneller de nagellak zal drogen.
4. Zodra je je handen uit het water haalt, is je nagellak keihard. Wat je op je vingers hebt geknoeid aan nagellak is weg.

Andere manieren om te drogen:
1. Leg je handen een minuutje in de vriezer. Als je echt weinig tijd hebt, zal de nagellak op tijd droog zijn als je je nagels eventjes in een heel koude omgeving stopt, zoals de vriezer.
2. Föhn je nagels op de koude stand. Je föhn is geweldig om je haar te drogen, dus waarom zou het niet zo werken bij je nagels? Zet hem wel op de laagste stand, je wil namelijk niet dat je nagellak smelt.
3. Als alles mislukt, gebruik dan bakspray. Zoek naar bakspray op plantaardige basis, niet met boter. Spuit deze vervolgens op je nagels.
Deel dit bericht
nagellak
nagels
drogen
water
föhnen
2 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?