6
beauty
Van schoonmaakster tot topmodel
Het is als in een sprookje van Assepoester, waar Aleksandra Naranowicz haar emmer en zwabber inruilde voor een leven in de spotlights.

De 27-jarige vrouw had moeite om een baan te vinden toen ze van Polen naar het Britse Bristol verhuisde. Ondanks dat ze een masterdiploma Pedagogie op zak had, werd ze schoonmaakster bij een lokaal schoonmaakbedrijf om rond te kunnen komen. Daar verdiende ze iedere week zo’n 300 euro. Op een dag verwees een van haar klanten haar door naar een modellenbureau in Londen. 

Volgens deze gepensioneerde mediamagnaat hoorde Aleksandra met haar 1,82 meter niet thuis in de keuken als poetshulp, maar zou de catwalk haar plek moeten zijn. De knappe blondine nam het advies ter harte: een paar maanden later vertrok ze naar de Britse hoofdstad. Daar bezocht ze verschillende castingbureaus, tot ze door een toonaangevend modellenbureau werd opgemerkt.

Zelfvertrouwen
De stap die ze maakte blijkt een keuze die loont. De jonge vrouw werkt tegenwoordig als fulltime model en verdient zo’n 2.500 euro per fotoshoot. 'Mensen vertelden me dat ik een mooi gezicht had en een goed model zou zijn. Dat gaf me zelfvertrouwen om naar Londen te vertrekken. Klanten zijn vooral gek op mijn gezicht en haar. Ik hou echt van mijn werk en hoop dat er nog meer deuren zullen opengaan', zegt de voormalig schoonmaakster tegenover Daily Mail.

Deel dit bericht
schoonmaakster
topmodel
aleksandra naranowicz
polen
londen
6 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?