Inbraak bij Najib Amhali thuis
25
shownieuws 5 Dec '14 17:35
Najib Amhali heeft deze week een inbreker op bezoek gehad, terwijl hij met zijn gezin thuis was. Ook heeft hij last van vandalisme.
Op Twitter en Facebook plaatste Najib vrijdag filmpjes van de daders die in zijn straat in Abcoude struinden en zijn brievenbus opbliezen. Volgens Najibs management betrapte zijn zwangere vrouw Niama deze week een inbreker. "Najib hoorde zijn vrouw gillen dat er iemand boven was. 'Er is iemand in huis', riep ze. Boven aangekomen zag ze iemand met een bivakmuts vluchten over het dak." 

De manager, Najibs broertje Jamal, vervolgt: "Nadat we de beveiligingsbeelden terugkeken, zagen we dat de inbrekers met zijn drieën waren. Die drie liepen al vanaf 18.00 uur in de straat en in de tuin, terwijl de inbraak pas om 19.45 uur was. Continu waren ze in de tuin." De inbrekers hebben niets buitgemaakt bij de cabaretier. Volgens Jamal is het gezin behoorlijk geschrokken. 

"Najibs vrouw is zwanger en ook hun zoontje was thuis tijdens de inbraak. Het is pas de derde week dat ze in Abcoude wonen." Najib heeft ervoor gekozen de beveiligingsbeelden te delen via sociale media. "Dat doen we omdat dit niemand anders mag overkomen." 
© Novum
Deel dit bericht
najib amhali
inbraak
abcoude
25 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?