2
lifestyle 7 Apr '16 20:30
Nieuw seizoen Prison Break opgenomen in Casablanca, Rabat en Ouarzazate
Geruchten over opnames van een nieuw seizoen van Prison Break in Marokko deden eerder de ronde maar nu is het nieuws officieel.
Inwoners van Casablanca, Rabat en Ouarzazate hoeven niet op te kijken als ze ineens oog in oog staan met 'Scofield' of een andere acteur van de serie. Het vijfde seizoen zal deels in Marokko worden opgenomen. Deze opnames zijn zelfs al bezig, meldt Huffpost Maghreb. De filmcrew heeft in Marokko een filmvergunning gekregen dat van 28 maart tot 17 juni 2016 loopt. 

Prison Break begon in 2005 en werd wereldwijd een megasucces. In het eerste seizoen trok het bijna tien miljoen Amerikanen per aflevering. De aankondiging van een nieuw seizoen werd vorige zomer gemaakt en al snel werd ook bekend dat de belangrijkste acteurs weer te zien zullen zijn. De negen nieuwe afleveringen volgen vijf jaar na het einde van de serie. 

Michael Scofield zit dan weer opgesloten, maar ditmaal in Jemen. Zijn vrienden proberen hem te bevrijden. Omdat Jemen geen veilig land is heeft men voor Marokko gekozen, dat een soortgelijk landschap en klimaat heeft.
Deel dit bericht
marokko
prison break
rabat
casablanca
ouarzazate
2 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?