Sara Belkziz Miss Marokko 2016


20
lifestyle 22 May '16 17:30
Sara Belkziz is gisteravond gekroond tot Miss Marokko 2016 tijdens een schitterende ceremonie in Casablanca.
Het is alweer de derde editie van Miss Morocco. Zestien kandidates stroomden door naar de finale. In het bijzijn van het grote publiek werd de gelukkige winnaar gekozen middels een stemming. Dat kon onder meer met sms'jes. Vanuit de media was er ook veel belangstelling voor het evenement in het winkelcentrum Morocco Mall.

Puur Marokkaans
In tegenstelling tot westerse missverkiezingen, waar deelnemers verplicht zijn hun lichaam te tonen in zwemkleding, droegen de Marokkaanse kandidates Marokkaanse kaftans. Geïnteresseerde vrouwen werden gekozen tijdens castingmomenten in Casablanca, Tanger, Marrakech en Rabat. Aan het einde van de eerste fase werden 16 jonge vrouwen gekozen voor een tiendaagse training onder begeleiding van coaches en professionals op het gebied van choreografie, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Aan het eind van de rit bleek Sara Belkziz niet alleen de beste maar ook de populairste kandidate te zijn. Zij draagt de kroon tot de volgende editie. Deze neemt ze over van Fatima Zahra El Hor, die de editie van 2015 won.
Deel dit bericht
marokko
sara belkziz
miss marokko
casablanca
morocco mall
20 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?