28
lifestyle 27 May '16 13:19
Heeft Miss Marokko Sara plastische chirurgie ondergaan?
Onder sociale netwerk gebruikers in Marokko is een hevige discussie gaande over de kersverse winnares van Miss Marokko 2016, Sara Belkziz.
Zaterdag werd Belkziz gekroond tot Miss Marokko 2016 in Casablanca. Fans konden op haar stemmen door middel van sms en later kwam er ook nog een jury aan te pas. De uitverkiezing van Belkziz heeft direct tot commotie geleid. Op social media reageerden duizenden Marokkanen op de geruchten over eventuele plastische chirurgie. Mocht zij dit inderdaad hebben ondergaan zou ze niet de rechte winnares zijn, aldus critici. 

Chirurg
Deze geluiden werden alleen maar sterker toen Tarick Smaili, een plastisch chirurg uit Californië, Belkziz feliciteerde. Hij postte op Instagram een foto van Belkziz met daaronder de felicitaties. Veel Marokkanen denken dat Smaili de chirurg was die de 25-jarige Marokkaanse onder handen heeft genomen. Een anonieme bron, betrokken bij de organisatie van het evenement, stelt tegenover Moroccoworldnews dat er 'geen twijfel over bestaat dat Sara Belkziz verschillende ingrepen heeft ondergaan'. 

Deze bron gaat zelfs een stukje verder door te stellen dat Belkziz een deal heeft gesloten met Naamane Touimer, president van de wedstrijd. In de deal werd besloten Belkziz te kronen tot Miss Marokko 2016. De anonieme bron gaat verder: 'Het stemmen via sms was gewoon een rookgordijn. Iedereen wist vanaf dag een al wie de winnaar zou worden', geeft hij of zij aan onder voorwaarde van anonimiteit. 

Puur natuur
In een interview met Al Yaoum 24 gaf Belkziz eerder al aan niks te maken hebben gehad met plastische chirurgie en dat haar uiterlijk puur natuur is. 'Allah heeft mij zo gemaakt', gaf ze aan. Moroccoworldnews zegt een grondig onderzoek op poten te hebben gezet om de waarheid te achterhalen.
Deel dit bericht
marokko
californie
sara belkziz
tarick smaili
miss marokko 2016
californie
28 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?