16
lifestyle 7 Jun '16 17:02
De 5 nieuwste Marokkaanse Ramadan-series
De slag om de Ramadan-kijker zal vandaag in Marokko tijdens de iftar losbarsten.
Televisiezenders vechten elke Ramadan om de kijkers, die tijdens het eten massaal de televisie inschakelen voor wat humor en vertier. Lokale producties blijken immens populair te zijn en daarom kiezen de meeste zenders voor Marokkaanse series met veel humor.

N3am a Lalla
Al Aoula heeft de serie N3am a Lalla gemaakt waarin de jonge Hayat een hoofdrol heeft. Het jonge meisje is op zoek naar haar vader, die naar Italië verhuisde toen ze nog een kind was. Tijdens haar reis krijgt ze te maken met obstakels en ontmoet ze Saadia, Rkia en Imane, die als dienstmeisjes werken. Samen proberen ze hun leefomstandigheden te verbeteren. 

Kebbour & Lahbib
2M heeft besloten voort te bouwen op de serie Kebbour & Lhabib. In de succesformule spelen Kebbour en Lahbib de hoofdrol. Zij vestigen zich in de stad en krijgen daar te maken met Aziz, de conciërge van het gebouw waarin zij wonen en Khadija, de eigenaresse van het complex. Deze gouden combinatie zorgt voor veel humor. 

L'Auberge
Televisiezender 2M gaat ook de serie L'Auberge uitzenden met hoofdrolspelers Dounia Boutazout, Aziz El Hattab, Majdouline El Idrissi en Said Bey. L'Auberge vertelt het verhaal van Kamal, die na 23 jaar van afwezigheid weer bij zijn familie terugkeert. In Marokko opent hij weer de hostel die hij van zijn overleden moeder erfde. Tot zijn grote verbazing blijkt zijn zus met haar gezin in de kleine herberg te wonen. De twee worden gedwongen om samen te leven en elkaar te ondersteunen.

L'Ghoul
Medi 1 heeft een productie van Said Naciri als paradepaard. L'Ghoul is een thriller en heeft twee kanten. Aan de ene kant is er een gezin dat op zoek gaat naar hun vermiste dochter. Terwijl aan de andere kant de politie staat, die de lichamen van Afrikaanse migranten ontdekte in een bos in de buurt van Marrakech. Het is afwachten op welke manier deze twee verhalen elkaar kruisen.

Layali Al Helmiya
De in Marokko populaire streamingsdienst ICFLIX gaat seizoen 6 van de Egyptische serie Layali Al Helmiya aanbieden. De serie vertelt over de maatschappelijke veranderingen van Egypte die in 1990 werden ingezet.
Deel dit bericht
marokko
ramadan
tv
series
16 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?