2
shownieuws 16 Dec '16 18:10
Marokkaanse kok wint MBC's programma Top Chef (video)
Marokkaanse kok Issam Jaafari won gisterenavond de titel van de beste chef-kok in de Arabische wereld in het programma Top Chef van de MBC.
In dit seizoen streed de Marokkaanse kok Issam Jaafari tegen een Egyptisch en een Syrische deelnemer in de laatste uitdaging en won de 13-weken durende competitie waarbij hij 15 deelnemers versloeg uit de hele Arabische wereld.

De jury van de wedstrijd bestond uit drie van de beroemdste culinaire experts in de Arabische wereld: de Egyptisch-Chinese chef Bobby Chinn, Saudi-chef Mona Mosli en de Libanese chef Maroun Chedid, meldt Moroccoworldnews.

Deze chef-koks, en andere culinaire experts die door de show gehost werden, hadden de taak om de deelnemers te kiezen die de hoogste niveaus aantoonden en die in staat waren om te slagen in de verschillende wekelijkse uitdagingen die gegeven werden. Elke week werd de deelnemer met de laagste score gevraagd om  "de hand van zijn [of haar] messen te nemen en te vertrekken."

Door zijn overwinning won Chef Issam Jaafari $100.000 dollar, een Cadillac XT5, een volledig en uitgebreid artikel in het Hospitality News magazine, en de mogelijkheid om deel te nemen aan een gerenommeerde horeca beurs.Deel dit bericht
marokko
top chef
mbc
issam jaafari
2 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?