11
shownieuws 24 Feb '17 15:02
Saad Lamjarred geconfronteerd met derde beschuldiging van verkrachting
Marokkaanse zanger Saad Lamjarred, die sinds oktober in hechtenis zit in Frankrijk, is nu voor de derde keer beschuldigd van verkrachting.
Saad Lamjarred werd kort geleden uit zijn cel gehaald, niet om over zijn vrijlating te praten, maar om verhoord te worden in een nieuw geval van vermeende verkrachting.

Volgens de Franstalige krant Le Parisien werd de 31-jarige Marokkaanse zanger gehoord op 14 februari door onderzoekers van de recherche afdeling van het 1e District (DPJ). Zij kwamen zijn verklaring opnemen na de nieuwe aanklacht, in november vorig jaar, door een 28-jarige vrouw.

Het slachtoffer, een Frans-Marokkaanse onderdaan die in Frankrijk woont, zei dat ze was verkracht door de beroemde zanger in het voorjaar van 2015, terwijl zij op vakantie was in Casablanca. De jonge vrouw zei dat ze geen klacht indiende op het moment van het incident omdat zij zich schaamde. Zij verklaarde ook dat ze uiteindelijk had besloten om toch aangifte te doen na de aanklacht voor verkrachting en de voorlopige hechtenis van Saad Lamjarred in oktober 2016 (door een andere Franse onderdaan). Maar ze trok haar klacht aan het eind van december in wegens "zware druk" van familieleden. Dit belette de onderzoekers echter niet om het onderzoeken voort te zetten.

Het vermeende slachtoffer verklaarde dat ze Lamjarred ontmoette in april 2015, tijdens een privé-feest gehouden in Casablanca. Lamjarred zou volgens haar onder de invloed zijn van zowel alcohol als cocaïne. Hij probeerde haar te kussen in zijn eigen appartement, nadat ze uit vrije wil met hem was meegegaan en ermee instemde hem gezelschap te houden.

De vrouw verklaarde dat Lamjarred geweld tegen haar gebruikte om het moment dat zij zijn seksuele avances afsloeg, hij "scheurde haar kleren en sloeg haar in het gezicht" alvorens haar te verkrachten.

Tijdens zijn verhoor over deze nieuwe aanklacht, ontkende de zanger elke betrokkenheid bij dit incident en zei de jonge vrouw  "nog nooit ontmoet" te hebben.
Deel dit bericht
saad lamjarred
verkrachting
frankrijk
11 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?