Oordeel geveld in afpersingszaak Saïd Senhaji
shownieuws
2
27 Apr '17 22:00
De rechtbank in Tetouan veroordeelde de 3 gedaagden in de afpersingszaak van de populaire zangeres Saïd Senhaji in totaal tot 9 jaar gevangenisstraf.
Senhaji werd eerder gefilmd in een compromitterende positie, waarmee o.a. deze 3 gedaagden de zanger afpersten. Zij dreigden deze video online te plaatsen als Senhaji hen niet betaalde. Deze drie mannen zijn nu veroordeeld door de rechtbank in Tetouan, waar de klacht was ingediend, en veroordeeld tot respectievelijk vier jaar, drie jaar en twee jaar gevangenisstraf.

"De leden van het netwerk die in deze zaak betrokken zijn leven in Tanger, het is in deze stad waar zij hun straf zullen uitdienen," zei Imad Najlani, de manager van Said Senhaji. Hij legt de reden uit waarom de zanger een klacht in Tetouan heeft ingediend: "We ontvingen de telefoontjes vanuit deze stad en we dachten dat de mannen in Tetouan woonden, dus we hebben een advocaat in Tetouan gemachtigd om deze kwestie nauwlettend te volgen".

Er is echter nog een cruciaal element, meldt Lefr360. Het hoofd van dit netwerk is samen met drie andere personen die in Spanje wonen nog steeds op vrije voeten. "Degenen die de scène hebben gefilmd zijn in Spanje, en we wachten nog steeds op het arrest in Madrid. Twee maanden geleden werd het hoofd  van dit netwerk door de politie ondervraagd en we wachten nog op de uitspraak van de rechtbank", zei Najlani.
Deel dit bericht
marokko
tetouan
senhaji
afpersing
2 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?