0
lifestyle 17 Sep '07 18:17
Ramadan op Marokko.nl
Hoe hou je je honger er onder in de Ramadan? Op marokko.nl weten leden wel een manier...
Vier uur, keuken tijd
Vier uur cup a soup tijd, ook op Marokko.nl en dan moet je natuurlijk bij de rubriek Cuisine zijn. Want uiteraard geldt dat alles wat niet mag, extra aantrekkelijk is. En op nummer een staat toch wel eten. Eten met een hoofdletter E wel te verstaan. In niet mis te verstane bewoordingen worden de lekkerste recepten gedeeld en kleurrijk geillustreerd met plaatjes van ware toverwerken. Had je nog geen honger dan krijg je het hier wel.

Ontspannen
Maar niet getreurd. Ben je al dat virtuele eten zat, dan kun je nog altijd ontspannen bij de rubriek Club.marokko.nl. Samen zoeken naar de beste nummers om bij weg te dromen om zo je focus bij het eten weg te houden. En ben je niet zo van de muziek tijdens de Ramadan dan kun je op het Storyboard je hart ophalen. Leuke verhalen te over,  het grootste deel gaat over, juist, de liefde. Dat liefde trekt, ook tijdens de Ramadan. Dat is te zien op de rubriek Uit het oog verloren. Iemand tijdens een iftar ontmoet? Dan heb je grote kans dat je diegene hier kunt treffen. 

Eetsmakelijk
Mocht de grond onder je voeten je toch wat te heet worden met al die verleidingen in de buurt, dan kun je je natuurlijk wenden tot de islamrubrieken. Daar kun je je verliezen in discussies over tandenpoetsen en oogcontact. En dat de wereld doordraait, ook tijdens de Ramadan, zie je op de Actualiteitenrubriek. Wilders en andere 'knettergekken' voeren daar de agenda aan. Wil je je eetlust bederven dan doe je er verstandig aan om in die discussies te blijven plakken. Voor alle anderen, eet smakelijk!
Deel dit bericht
ramadan
marokko.nl
0 reacties (Reacties tonen?)