0
lifestyle 25 Sep '07 12:13
Justin Timerlake 4 keer genomineerd
Het gaat zanger Justin Timberlake voor de wind. Niet alleen heeft hij afgelopen jaar de ene hit naar de andere gescoord...
Bij de MTV Europe Music Awards zal Timberlake hoogstwaarschijnlijk de waardering voor zijn succes krijgen. En dat is toch wel de kers op de taart in de muziekwereld. Timberlake is dit jaar met vier nominaties de grote kanshebber bij de MTV Europe Music Awards. Dat heeft de zender maandag bekendgemaakt. De zanger maakt onder meer kans op de prijs voor beste solo act en beste videoclip van het jaar, zo vermeld o.a. de Trouw op haar website. 

Andere genomineerden in de categorie beste solo act zijn Christina Aguilera, Nelly Furtado, Rihanna, Avril Lavigne en Mika. De laatste twee zullen ook optreden tijdens de uitreiking op 1 november in München. Een belangrijke nieuwe prijs is de New Sounds of Europa Award. Winnaars uit achttien verschillen landen strijden om deze prijs voor jong talent. In Nederland won de band Delain de voorronde en dingt dus mee naar de bekroning.

Het is de eerste keer dat de kijker de nominaties voor de uitreiking kan bepalen via een online verkiezing. In de categorie beste Nederlandse of Belgische act, zijn Gabriel Rios, Goose, Opgezwolle, Tiësto en Within Temptation genomineerd. Deze prijs ging vorig jaar naar zangeres Anouk.
De uitzending van de veertiende MTV Europe Music Awards is rechtstreeks op MTV te volgen.
Deel dit bericht
mtv music award justin timberlake
0 reacties (Reacties tonen?)