28
lifestyle 18 Oct '07 13:24
Yes-R in real life soap op videosite MSN
Vanaf vandaag zendt MSNvideo.nl een real life soap met MC Yes-R uit...
De start van ‘Helemaal Leipoez’ zoals de serie heet, valt samen met een compleet nieuwe versie van MSNVideo.nl, de video portal van MSN. Dat meldt MSN in een persbericht. Backstage In ‘Helemaal Leipoez’ volgt de camera Yes-R in alles wat hij doet. In de wekelijkse uitzendingen zie je onder meer hoe hij met zijn vrienden op vakantie is in Marokko, ben je erbij als hij een avondje gaat karten en als hij een bezoek brengt aan de Amsterdam Dungeon. Ook wordt hij gevolgd tijdens clipopnames, bij voorbereidingen voor zijn ‘Zakenman’ concerttour en backstage bij optredens. 

Helemaal Leipoez
De serie loopt in ieder geval een half jaar. Yes-R zegt over zijn soap “Het is echt dope dat wij de eerste online docusoap maken met Helemaal Leipoez.. één van mijn beste vrienden is mijn cameraman en volgt mij overal waar ik ga. Of ik nou een avondje ga chillen met vrienden of dat ik een zakelijke bespreking heb met mijn platenmaatschappij. Omdat ik me zo op mijn gemak voel bij de camera, wordt dit een heel natuurlijke docusoap waarin je de echte Yes-R leert kennen. Ik vind het vet dat MSNVideo.nl dit vervolgens wil gaan uitzenden!”. 

See a star, be a star
Onder het motto ‘See a star, be a star’ laat MSN zien hoe je MSNVideo.nl kunt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld je zelfgemaakte video’s op MSNVideo.nl zetten en daarmee een potentieel miljoenenpubliek bereiken (‘Be a star’). Die video’s kun je vervolgens ook nog eens eenvoudig delen met andere gebruikers, bijvoorbeeld via Messenger of blogs. Daarnaast krijg je als bezoeker dagelijks up to date nieuws, dat varieert van de laatste actualiteiten tot de allerlaatste nieuwtjes uit de wereld van nationale en internationale sterren (‘See a star’). Verder staan er ook exclusieve beelden op de video portal. 

Carrierebaasje
Geïnspireerd door zijn neef Ali B besloot Yes-R op 13 jarige leeftijd dat hij rapper wilde worden. In 2005 lanceerde Yes-R zijn debuutalbum ‘Mijn pad’. Op dit album vertelt Yes-R zijn persoonlijke verhaal over zijn leven, visies en toekomstperspectief. Van dit album zijn de singles ‘Fissa’, ‘Mijn Pad’ en ‘Mammie’ uitgebracht. Daarnaast scoorde hij hits met de tracks ‘Leipe Mocro Flavour’, ‘Ghetto’ en ‘Rampeneren’. De afgelopen maanden is Yes-R druk bezig geweest met optredens en trad hij op tijdens alle concerten van Marco Borsato in het Gelredome. Daarnaast speelde hij de hoofdrol in de Gouden Film (meer dan 100.000 bezoekers)’n Beetje Verliefd en nam hij zijn nieuwe album ‘Zakenman’ op.

Deel dit bericht
yes-r
real life soap
msn
28 reacties (Reacties tonen?)
| wachtwoord vergeten?